Grcorner
Welcome to our Corner!We wish you have fun!Read Rules,visit Portal and Forum(Home)!Please choose one of the following choices!
Have Fun:D
Thank you for visiting!
RockYou
zazzle

Lineage History(The legend)

Go down

20090725

Post 

Lineage History(The legend) Empty Lineage History(The legend)
Lineage History(The legend) Lineag10

Πήρε μια βαθιά ανάσα εισπνέοντας καπνό και τον εξέπνευσε αργά. Το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του ήταν κρυμμένο κάτω από μία παλιά κουκούλα και πίσω του, υπήρχε μόνο σαν την πίσσα, σκοτάδι. Στο αδύναμο φως που έβγαζε η πίπα του ήταν δύσκολο κανείς να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Συνήθιζε να συστήνεται σαν βάρδος αν και ήταν δύσκολο να το πιστέψει κανείς μιας και είχε μια παχιά κουρελιασμένη φωνή και είχαμε την υποψία ότι είχε ταξιδέψει μόνος στο επικίνδυνο δάσος.
Παρ'ολα αυτα δεχτηκε να μας πει μιαν ιστορία αν μοιραζόμασταν μαζί του την ζεστασιά της φωτιάς και το φαγητό μας. Συμφωνήσαμε, έτσι κι αλλιώς δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τον ταξιδιώτη εκτεθειμένο στο κρύο δάσος. Βολευτήκαμε λοιπόν δίπλα στην φωτιά έχοντας τα όπλα μας στα χέρια για να είμαστε σε ετοιμότητα, στην περίπτωση που εμφανίζονταν κάποιος κίνδυνος και περιμέναμε να ξεκινήσει η ιστορία του. Η νύχτα ήταν παγερή και η βαθιά χαμηλή φωνή του διέσχιζε ήσυχα τα βουνά καθώς ξεκινούσε την αφήγηση αφήνοντας την πίπα του.


Η Γεννηση
Lineage History(The legend) Iiuiiu10
<<Η ιστορία που προκειται να πώ προκειται γι αυτούς που εμείς αποκαλουμε θεούς!Ακούστε προσεκτικά μιας και η ιστορια ειναι αληθινη...>>
<<------------------------------------------------------------------------------------------->
Πολύ παλιά σε καιρούς παλιότερους ακόμα και από αυτό που σκεφτομαστε, υπήρχε μονο μια σφαίρα στην οποία όλες οι δημιουργίες ήταν μπερδεμένες. Καθώς δεν υπήρχε τίποτα με το οποίο μπορούσε να συγκριθεί, η σφαίρα ήταν ταυτόχρονα μεγάλη και μικρή, σκοτεινή και φωτεινή.
Κατά την διάρκεια εκατομμυρίων ετών, η σφαίρα άρχισε να μεγαλώνει ώσπου τελικά δύο δυνάμεις διαμορφώθηκαν μέσα της. Καθώς μεγάλωναν, οι δυνάμεις ανέπτυξαν συνείδηση και προσωπικότητα και διασπάστηκαν στο φωτεινό λευκό και το σκότος. Η φωτεινή πήρε την μορφή γυναίκας και ονομάστηκε Einhasad. Το σκότος μετουσιώθηκε σε άντρα και αποκαλέστηκε Gran Kain. Αυτά τα δύο όντα αποτέλεσαν την αρχή ολόκληρου του σύμπαντος και όλων όσων ξέρουμε σήμερα.
Η Einhasad και ο Gran Kain συγκέντρωσαν τις δυνάμεις τους για να σπάσουν την σφαίρα,έτσι σπάζοντας την, η σφαίρα καταστράφηκε και μετατράπηκε σε κομμάτια όλων των ειδών. Κάποια κομμάτια υψώθηκαν και έγιναν ο ουρανός, κάποια άλλα έπεσαν και δημιούργησαν το έδαφος. Μεταξύ του ουρανού και της γης υπήρχε νερό και κάποια μέρη του εδάφους υψώθηκαν σχηματίζοντας τη ξηρά.
Το Ether, το πνεύμα της σφαίρας, καταστράφηκε μαζί της, δημιουργώντας την ύπαρξη των φυτών και των διαφόρων ειδών των ζώων.Από το πνεύμα της σφαίρας διαμορφώθηκε το «Πλάσμα της γένεσης» και καλύτεροι του είδους του ήταν οι γίγαντες. Ήταν γνωστοί ως «Οι σοφοί», γιατί η εφυεία τους ήταν τόσο τρανή όσο η σωματική τους δύναμη. Οι γίγαντες υποσχέθηκαν πίστη στην Einhasad και στον Gran Kain μιας και αυτοί οι δύο θεοί τους έδωσαν την ζωή και δημιούργησαν τον κόσμο. Η Einhasad και ο Gran Kain ήταν ικανοποιημένοι με τους γίγαντες και έτσι τους διόρισαν κύριους όλων των ζώντων πλασμάτων. Όλα αυτά πριν την ύπαρξη του θανάτου και του αληθινού παράδεισου.
Οι δύο θεοί γέννησαν πολλά παιδιά – θεούς. Τα πέντε πρώτα από αυτά εξουσιοδοτήθηκαν να κυριαρχούν στην γη. Στην μεγαλύτερη κόρη, τη Shilen, ανατεθεί το νερό, ο πρώτος γιος, ο Paagrio, έλεγχε την φωτιά, η Maphr, η δεύτερη κόρη ανέλαβε την γη και ο δεύτερος γιος, ο Sayha, έγινε ο άρχοντας των ανέμων. Για την μικρότερη, την Eva, δεν απέμειναν στοιχεία, οπότε δημιούργησε την ποίηση και την μουσική. Όσο οι υπόλοιποι θεοί ήταν απασχολημένοι με τις υποχρεώσεις τους, η Eva έγραφε ποιήματα και τα μελοποιούσε. Και έτσι η εποχή των θεών είχε ξεκινήσει χωρίς να υπάρχει σημείο στην γη όπου να μην είναι γνωστό σε αυτούς.

<<---------------------------------------------------------------------------------------->>
Ο Gran Kain ήταν ένας ελεύθερος και χωρίς ηθικους κανονες θεός. Έτσι έκανε ένα λάθος, ξελόγιασε την μεγαλύτερη κόρη του την Shilen. Μακριά από το βλέμμα της Einhasad συνέταξαν σχέση μεταξύ τους έως ότου η Shilen έμεινε έγκυος. Όταν η μητέρα θεά ανακάλυψε τι είχε συμβεί, εξοργίστηκε, καθαίρεσε την κόρη από θεά των υδάτων και διέταξε να εξοριστεί από την ήπειρο. Η Shilen τώρα είχε απομείνει μόνη στο να αντιμετωπίσει την σκληρή της μοίρα, καθώς ο εξίσου ένοχος Gran Kain αδιαφόρησε για την κατάσταση, περιφρονητικά.
Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της η Shilen κατέφυγε στην γη και στα βάθη του Σκοτεινού Δάσους γέννησε τα παιδιά της, καταριώντας τους δύο θεούς σε κάθε εξουθενωτικά βασανιστικό πόνο του τοκετού. Τα μωρά που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τρομερό τοκετό, αντέχοντας την απελπισία και τον θυμό από της κατάρες της μητέρας τους, έγιναν δαίμονες. Μεταξύ αυτών, τα ισχυρότερα πλάσματα ήταν αυτά που αποκαλούνται «Δράκοι» Συνολικά γεννήθηκαν έξη δράκοι από τις κατάρες που εξαπέλυσε η Shilen προς τους έξη θεούς. Ήταν γεμάτη οργή προς την μητέρα της, που την εξόρισε και προς τον εραστή - πατέρα της, ο οποίος την είχε ξελογιάσει και μετά εγκαταλείψει. Συγκεντρώνοντας την δύναμη των παιδιών της, δημιούργησε έναν στρατό για να τιμωρήσει τους θεούς.
Οι ισχυρότεροι δράκοι κλήθηκαν να αποτελούν την πρώτη γραμμή του στρατού που θα μάχονταν ενάντια στους θεούς. Στο άκουσμα όλων αυτών, η Aulakiria, η δράκος του φωτός, κοίταξε με θλιμμένα μάτια την μητέρα της και της είπε «Μητέρα, δεν ξέρεις τι κάνεις. Θέλεις πράγματι την ολοκληρωτική καταστροφή των θεών; Θέλεις πραγματικά ο πατέρας, η μητέρα σου και τα αμφιθαλή αδέλφια σου να πέσουν στο έδαφος σε μία λίμνη από το ίδιο τους το αίμα;»
Η έκκληση της όμως δεν στάθηκε ικανή ν’αλλάξει την απόφαση της Shilen. Τελικά οι δαίμονες εισέβαλαν στο παλάτι όπου ζούσαν οι θεοί και επήλθε άγρια μάχη. Οι έξη δράκοι κατέστρεψαν τα πάντα στο παλάτι, ακόμα και οι ίδιοι οι θεοί τρόμαξαν από τις απίστευτες δυνάμεις τους. Η μάχη φαίνονταν μοιραίο να συνεχιστεί για πάντα. Ακόμα και αν ο πόλεμος δεν σταματούσε, ο κόσμος θα έπαυε να υπάρχει και όλα τα ζώντα πλάσματα θα αφανίζονταν.
Πολυάριθμοι αγγελιοφόροι των θεών και δαίμονες καταστράφηκαν και εξαφανίστηκαν. Καθημερινά κεραυνοί και αστραπές συντάραζαν τον ουρανό καθώς οι ισχυρές δυνάμεις αντιμάχονταν βίαια. .Οι Γίγαντες και τα υπόλοιπα πλάσματα της γης έτρεμαν καθώς παρακολουθούσαν τις τρομερές μάχες που διεξάγονταν στον ουρανό.
Η άγρια μάχη συνεχίστηκε για αρκετά χρόνια ώσπου τελικά ο ζυγός της ισορροπίας βαθμιαία έγειρε προς μία πλευρά. Η Einhasand και ο Gran Kain διέθεταν ισχυρότερες δυνάμεις και γεμάτοι φθόνο που υπέφεραν τόσες απώλειες και τραυματισμούς, κατέστρεψαν πολλούς δαίμονες. Οι δράκοι συνέχυσαν να μάχονται βαθιά πληγωμένοι και διάτρητοι από σημάδια. Η κόπωση τους γίνονταν όλο και περισσότερο εμφανής. Μετά από καιρό και ενώ όλα έδειχναν ότι ο πόλεμος θα τερματίζονταν λόγω της εξολόθρευσης του στρατού της Shilen, τελικά οι δράκοι άπλωσαν τα φτερά τους πετώντας για να διαφύγουν προς την γη. Όσοι από τους δαίμονες είχαν επιζήσει τους ακολούθησαν. Οι θεοί ήθελαν να σκοτώσουν τον τρέποντα σε φυγή στρατό, εντούτοις λόγω των τραυματισμών τους, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παραπάνω από το να τους παρακολουθούν να εγκαταλείπουν το πεδίο της μάχης.
Η Shilen ήταν πια απαρηγόρητη καθώς είδε ένα - ένα τα παιδιά της να χάνονται στον πόλεμο που η ίδια δεν κατάφερε να κερδίσει. Μέσα στην μεγάλη θλίψη της λοιπόν, έπλασε τον Κάτω Κόσμο και κυριάρχησε πάνω του.


(1Πιστη μεταφραση απο www.lineage2.com)
(2Πηγη forum.dragon-community.net)

Ultimate
Ultimate
Sponsor
Sponsor

Number of posts : 24
Registration date : 2009-07-22

View user profile

Back to top Go down

- Similar topics
Share this post on: diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum